Opvallend vormgegeven Full HD mediaspeler

0
209

Afstandsbediening
Het menu bedien je met de afstandsbediening. Die heeft trouwens een heel aantal toetsen die lichtgevend zijn en oplichten in het donker. Bovenaan vind je vier knoppen die je rechtstreeks naar de belangrijkste menu-onderdelen leiden: Movie, Music, Photo en Setup.

De afstandsbediening heeft een heel aantal toetsen die lichtgevend zijn en oplichten in het donker

De afstandsbediening heeft een heel aantal toetsen die lichtgevend zijn en oplichten in het donker (© ; licentie: )

In het setupmenu vind je de systeeminstellingen, zoals taal (ook Nederlands), hoe je je bestandslijsten getoond wil zien en of je bijvoorbeeld de mediaspeler de firmware automatisch wil laten upgraden. We haalden de laatste firmware (1.9.9) binnen nadat we de speler hadden aangesloten op ons netwerk.

Het setupmenu

Het setupmenu (© ; licentie: )

Het setupmenu laat je ook de audio-, video- en netwerkinstellingen aanpassen. Naarmate we de instellingen aanpasten, begonnen we ons steeds vaker te ergeren aan de afstandsbediening. Het infrarode signaal moet je wel heel erg goed gericht houden op de kleine ontvanger op de voorkant van de TViX-HD N1 of het commando wordt niet uitgevoerd. Als je denkt lui achterover in je zetel door de menu’s en bestandslijsten te kunnen bladeren met de afstandsbediening, kom je van een kale reis thuis. Het infrarode bereik is gewoon ondermaats.

1
2
3
4
5
Vorig artikelSnel opstartende netbook
Volgend artikelZakelijke all-in-one desktop met touchscreen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.