Opvallend vormgegeven Full HD mediaspeler

0
209

De TViX-HD N1 biedt ook internettoegang naar YouTube, Picasa, Flickr en RSS feeds. Maar met de stroef werkende afstandsbediening en het niet echt gebruiksvriendelijke menu is het geen pretje om te scrollen door het aanbod, laat staan dat je de wel erg simpele zoekfunctie gebruikt waarbij je letter voor letter je zoekwoord moet ingeven.

De twee uitvoeringen van de Dvico TViX HD(Café)

De twee uitvoeringen van de Dvico TViX HD(Café) (© ; licentie: )

Conclusie
Om als mediaspeler op te vallen tussen het grote aanbod op de markt is niet eenvoudig. DViCO doet het door de TviX-HD N1 Café een apart design te geven dat bovendien fluisterstil is en toch voor een goede koeling zorgt. Dit is een betaalbare mediaspeler (zonder harde schijf) voor het afspelen van video-, audio- en fotobestanden. Spijtig dat de afstandsbediening vaak nukkig reageert, toch niet een onbelangrijk onderdeel om onbekommerd te kunnen genieten van een HD multimediaspeler. De bediening ergerde ons na een tijdje zo mateloos, dat we de TviX-HD N1 Café als mediaspeler eigenlijk niet kunnen aanraden.

(50/100)

Adviesprijs
€ 139
1
2
3
4
5
Vorig artikelSnel opstartende netbook
Volgend artikelZakelijke all-in-one desktop met touchscreen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.