Opvallend vormgegeven Full HD mediaspeler

0
209

Bronnen
Met de TViX-HD N1 kan je film-, foto- en muziekbestanden weergeven die zijn opgeslagen op een externe harde schijf, op een usb-apparaat, op een geheugenkaart of in het netwerk. De mediaspeler ondersteunt h.264-, mpeg2, mpeg4-, divx- en xvid-videobestanden verpakt in de formaten avi, mkv, asf en mp4. De volledige lijst met ondersteunde video-, audio- en fotobestanden vind je op deze pagina (onder de tab “Spec”). We bekeken verschillende video’s en op de beeldkwaliteit valt niets aan te merken, als je beelden van goede kwaliteit gebruikt en de speler aansluit via HDMI.
We sloten zowel een externe harde schijf als een usb-geheugenstaaf aan en de mediaspeler herkende deze meteen. Ook staken we een SD geheugenkaart in de sleuf boven op de TViX-HD N1 en ook die werd meteen herkend.

De software installeren

De software installeren (© ; licentie: )

Bij de mediaspeler wordt ook een mini-cd geleverd met naast de handleiding de NetShare software waarmee je bestanden die op een computer staan kunt afspelen met de TViX-HD N1. Na de installatie kun je folders delen of een speciale folder aanmaken die je best onderverdeeld met de mappen Movie, Music en Photo zodat je met de knoppen op de afstandsbediening ze rechtstreeks kan openen.

1
2
3
4
5
Vorig artikelSnel opstartende netbook
Volgend artikelZakelijke all-in-one desktop met touchscreen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.