Lenovo ThinkCentre M90z all-in-one desktoppc

Zakelijke all-in-one desktop met touchscreen

0
Lenovo ThinkCentre M90z
Lenovo ThinkCentre M90z
Lenovo brengt zijn eerste ThinkCentre desktoppc met geïntegreerd aanraakgevoelig beeldscherm op de markt die zich richt tot zakelijke gebruikers met een kleine werkruimte.

De Lenovo ThinkCentre M90z combineert een 23-inch lcd-monitor met de centrale eenheid en vormt zo een plaatsbesparende all-in-one (AIO) desktoppc. Je bedient de pc met het aanraakgevoelig scherm en Lenovo’s SimpleTap interface. Een draadloos toetsenbord en muis zijn beschikbaar als optie. Het scherm heeft een aanpasbare kijkhoek tussen 15° en 45° en is ook in de hoogte verstelbaar met een optionele voet. De monitor heeft een Autobrightness-functie die de helderheid automatisch aanpast om energie te besparen. Ook kun je het kijkveld nog uitbreiden door een tweede monitor te koppelen via de DisplayPort.

Opties
Kopers hebben de keuze uit de laatste Intel Core i5 en i3 processoren. Ook kunnen ze kiezen uit een selectie van harde schijven of solid state drive (SSD). Optische speler, Wi-Fi en Bluetooth zijn opties, net als een 2-megapixel HD webcamera met een fysieke aan/uit-knop. De achterzijde van de ThinkCentre M90z is eenvoudig te verwijderen om de AIO pc uit te breiden. Lenovo levert de ThinkCentre M90z met de eigen ThinkVantage Client Security Solution voor beveiliging.

Prijs en beschikbaarheid
De Lenovo ThinkCentre M90z All-in-one desktoppc is beschikbaar vanaf eind juni 2010. Adviesprijzen beginnen vanaf € 949 (excl BTW).

Foto van Lenovo
Website: Bezoek Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.