Opvallend vormgegeven Full HD mediaspeler

0
209

Installatie
We sloten de mediaspeler aan op een Samsung Full HD lcd-tv met een HDMI-kabel (wordt niet meegeleverd). De TViX-HD N1 heeft op de achterzijde een gedeelte dat uitsteekt waar alle aansluitingen gegroepeerd zijn. Daar zitten ook nog twee usb-aansluitingen.

De TViX-HD N1 heeft op de achterzijde een gedeelte dat uitsteekt waar alle aansluitingen gegroepeerd zijn.

De TViX-HD N1 heeft op de achterzijde een gedeelte dat uitsteekt waar alle aansluitingen gegroepeerd zijn. (© ; licentie: )

In totaal kun je drie externe apparaten tegelijkertijd verbinden met de mediaspeler, zoals een externe harde schijf, een geheugenstaaf of een digitale camera. De TVIX-HD N1 kan je ook draadloos een verbinding laten maken met je WiFi-netwerk, maar dan verlies je één usb-poort, omdat daar de draadloze adapter (TViX WLAN-6200C) in moet. Die moet je wel apart kopen, want het is een optie. Hij was niet meegeleverd bij ons testproduct, zodat we dit niet hebben kunnen testen.

1
2
3
4
5
Vorig artikelSnel opstartende netbook
Volgend artikelZakelijke all-in-one desktop met touchscreen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.