Snel opstartende netbook

0
23
Samsung N230

Samsung N230 (© ; licentie: )

Samsung introduceert een netbook waarmee je al een paar seconden nadat je de startknop hebt ingedrukt aan de slag kunt door de Fast Start-toepassing. Ook heeft de netbook een vernieuwde slaapmodus die data zowel op de vaste schijf als in het geheugen opslaat.

De Samsung N230 is volgens de fabrikant de dunste en lichtste netbook die momenteel verkrijgbaar is. Deze 10-inch netbook met een zwarte laklaag meet 264 x 188 x 21,9~23,2 mm en weegt 1,03 kg. Door de Smart Start toepassing van Samsung start de N230 binnen drie seconden op. Ook heeft de netbook een slaapmodus die data zowel op de harde schijf als in het geheugen opslaat waardoor je geen gegevens verliest zelfs als de netbook onverwacht mocht uitvallen.

Grote autonomie
De N230 is uitgerust met een Intel Atom N450 (1.66GHz, 667MHz, 512KB) processor. Het scherm is een reflectiewerend 10,1-inch WSVGA (1024 x 600), LED Back Light lcd-scherm. De N230 ondersteunt Bluetooth 3.0 High Speed en 802.11bgn wireless LAN. Samsung levert de netbook ook met de eigen All-Share software geïnstalleerd. Daarmee kun je onder meer digitale content delen met andere toestellen die DLNA gecertificeerd zijn. De standaard batterij biedt volgens Samsung een autonomie tot 7 uur. Er is ook een long-life batterij als optie verkrijgbaar die de autonomie uitbreidt tot bijna 14 uur.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung N230 heeft een adviesprijs van € 399.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTwintig populaire apps voor mobieltjes
Volgend artikelOpvallend vormgegeven Full HD mediaspeler
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.