Muziekdienst met een rare naam

1
87
 
Compabiliteit

rara.com meldt bij de FAQ’s dat het de volgende browsers ondersteunt: Internet Explorer 7 en hoger, Mozilla Firefox 3 en hoger, Google Chrome 3 en hoger en Safari 4 en hoger. Je moet ook zorgen dat je een Flash plug-in hebt geïnstalleerd. HTML5 wordt niet ondersteund. In tegenstelling tot bijvoorbeeld simfy biedt rara geen off line-modus. Wel kan je rara gebruiken op een smartphone als je de rara.com applicatie van de Android Market downloadt en installeert.

rara op Android

rara op Android (© ; licentie: )

Op mobiele apparaten worden de track en de volgende drie tracks in de wachtrij automatisch opgeslagen op de geheugenkaart zodat je deze kan beluisteren als je geen verbinding met het mobiele netwerk of een draadloos netwerk hebt. Een blauw pictogram geeft aan welke tracks zijn opgeslagen voor offline gebruik. De Android-app werkt wel op recente Android-tablets (met Android 3.2), maar is duidelijk gemaakt voor smartphones. De weergave ondersteunt geen landschapsrichting.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelCEO van Evernote blijft met bedrijf in contact via robot
Volgend artikelPowerline adapters in mini-uitvoering van D-Link
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.