Muziekdienst met een rare naam

1
87
 
Interface

De interface van rara is erg intuïtief. Rechts bovenaan is er de zoekknop om rechtstreeks naar een track of artiest te zoeken. Daaronder bevinden zich de afspeelknoppen. Links bovenaan zijn er vier tabs waarmee je een selectie maakt uit Home, Mijn favorieten, Mijn lijsten, Zenders.

De interfece van rara is erg intuïtief

De interfece van rara (© ; licentie: )

In het bovendeel van het scherm krijg je de albums te zien van de muziekkeuze die je in het onderste deel kan maken naargelang de tab die je hebt geselecteerd. Als je Zenders selecteert, krijg je keuzemogelijkheden uit de voor zich sprekende aanduidingen: Topzenders, Stemmingen, Genres, Het beste van. Opvallend is dat vele submenu’s een Franstalige titel hebben, zoals “Classique”, “Best des années 90”, “Détente”. Ben je trouwens uitgekeken op de achtergrondafbeelding, dan kan je bovenaan de pagina met een simpele klik een nieuwe kiezen.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelCEO van Evernote blijft met bedrijf in contact via robot
Volgend artikelPowerline adapters in mini-uitvoering van D-Link
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.