Draadloos mediabestanden delen en back-ups maken

2
39
LaCie Wireless Space

LaCie Wireless Space (© ; licentie: )

LaCie brengt een multifunctionele netwerkschijf op de markt die draadloos te benaderen is en die zowel voor pc’s als Mac’s geschikt is.

De LaCie Wireless Space combineert een draadloze router (802.11 b/g/n) en NAS server in een zwart glanzend ontwerp van Neil Poulton om zo een draadloos opslagapparaat te vormen dat geschikt is voor het maken van back-ups en het delen van mediabestanden. Met de Wireless Space kan je muziek-, film- en fotobestanden draadloos streamen vanaf een centraal punt in huis. De Wireless Space is te koop in uitvoeringen met een opslagcapaciteit van 1 TB of 2 TB. Het toestel is uitgerust met drie usb-poorten. Het systeem ondersteunt UPnP, DLNA en iTunes. De LaCie Wireless Space is geschikt voor Apple’s Time Machine, waardoor Mac-gebruikers het apparaat kunnen gebruiken als bestemming voor hun automatische back-ups. Voor regelmatige back-ups van pc’s biedt LaCie ook Genie Timeline Software.

Prijs en beschikbaarheid
De LaCie Wireless Space met een capaciteit van 1 TB heeft een adviesprijs van€ 219,90, terwijl die van de 2 TB-versie € 299 bedraagt.

Foto van LaCie
Website: LaCie België Website: LaCie Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSlanke Walkman
Volgend artikelLed-monitor en slanke tv in één
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.