Led-monitor en slanke tv in één

0
33
Packard Bell Maestro 240 TV

Packard Bell Maestro 240 TV (© ; licentie: )

Packard Bell introduceert twee slanke led-monitoren die tegelijk dienst doen als led-tv. De Maestro 220 TV heeft een beelddiagonaal van 54 cm, terwijl dat bij de 240 TV 61 cm is. De monitoren zijn slechts 19 mm dik.

De Packard Bell Maestro 220 (21,5 inch) en 240 TV (24 inch) zijn breedbeeldmonitoren met tv-functie. Ze bieden een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels, ondersteunen 1080p video, hebben HDMI-aansluitingen en een responstijd van 5 ms. De twee HDMI-aansluitingen vind je samen met een USB-poort op de zijkant, zodat je er gemakkelijk bijkan. Op de achterkant zijn er VGA-, Component-, audio- en SCART-aansluitingen, naast een coax-connector voor de tv-antenne. De ingebouwde stereoluidsprekers hebben een vermogen van 5 Watt. De USB-poort kan worden gebruikt om tv-opnames te maken op een USB-stick van maximaal 32 GB. Packard Bell levert ook een afstandsbediening mee. Beide schermen liggen eind oktober in de winkels. De Maestro 220 TV kost €349, terwijl de 240 TV €389 kost.

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloos mediabestanden delen en back-ups maken
Volgend artikelNAS-besturingssysteem Synology ondersteunt multitasking
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.