Gerenoveerde arc ondersteunt 3D-panoramatechnologie

0
71
We ontvingen van Sony Ericsson de Xperia arc S, opvolger van de eerder door ons geteste Xperia arc, die vooral positief scoorde voor zijn camera. Sony Ericsson voorziet de opvolger onder meer van 3D Sweep Panorama, een functie die helaas niet beschikbaar is in het vorige model. Onder de motorkap werd er nog meer gesleuteld aan deze Android-smartphone. Een test!

De Sony Ericsson Xperia arc (LT15i), die we eerder dit jaar testten, wist ons te verbazen met zijn – voor een smartphone – sublieme fotokwaliteit. Qua beeldkwaliteit moet de Xperia arc tot nu toe alleen de ook eerder geteste HTC Titan naast zich dulden. De Xperia arc ontving niet helemaal onterecht de EISA Award 2011-2012 voor beste cameratelefoon. Het mooie design van deze Android-smartphone bleef gelukkig behouden voor de Xperia arc S. Maar wat zit er allemaal nieuw in deze opvolger? Wij zochten het voor je uit.

In de doos
Sony Ericsson levert alle benodigde accessoires mee met de Xperia arc S. We vinden in de doos een 100 – 240 v USB-thuislader, een micro-USB-kabel, een BA750 batterij en 3,5 mm stereo-oortjes. Net als bij het vorige model levert de fabrikant ook een HDMI-kabel mee.

Sony Ericsson Xperia Arc S

Sony Ericsson Xperia Arc S (© ; licentie: )

Verder krijg je een snelstartgids (bij ons testexemplaar was die in het Frans) en een 8 GB micro-SD-geheugenkaartje. Tot slot vinden we ook een schermbeschermer in de doos.

Design
Het ontwerp van de Xperia arc S is hetzelfde als dat van zijn voorganger. Het slanke design bleef dus behouden, zodat het dunste deel nog altijd slechts 8,7 mm dik is. Ook het gewicht is met 117 gram ongewijzigd, net als het 4,2-inch touchscreen met een FWVGA resolutie van 854 x 480 pixels.

Het slanke design bleef behouden, zodat het dunste deel nog altijd slechts 8,7 mm dik is

Het slanke design bleef behouden, zodat het dunste deel nog altijd slechts 8,7 mm dik is (© ; licentie: )

Zoals we reeds vermeldden, zijn de echte wijzigingen dus onder de motorkap te vinden. Wij ontvingen overigens de nachtblauwe uitvoering van de Xperia arc S.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare A4-scanner voor zakelijk gebruik van Epson
Volgend artikelXerox opent virtuele deuren researchlab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.