Gerenoveerde arc ondersteunt 3D-panoramatechnologie

0
71

Ingebruikname
We openen de achtercover van de Xperia arc S en verwijderen de batterij. Eenmaal de batterij verwijderd is, krijg je toegang tot de sleuf waarin de simkaart geplaatst moet worden. We plaatsen een simkaart en klikken de batterij terug op zijn plaats. Vervolgens plaatsen we de achtercover op het toestel en schakelen het in. Nadat het toestel is opgestart en we onze pincode ingevoerd hebben, krijgen we meteen de vraag om de taal in te stellen. We kiezen Nederlands (Nederland) en drukken op ‘Gereed’.

Eenmaal de batterij verwijderd is, krijg je toegang tot de sleuf waarin de simkaart geplaatst moet worden.

Eenmaal de batterij verwijderd is, krijg je toegang tot de sleuf waarin de simkaart geplaatst moet worden. (© ; licentie: )

De interactieve instellingengids zal ons begeleiden bij de configuratie van het toestel. We kiezen om alleen verbinding te maken via wifi en drukken op het pijltje naar rechts. Nu krijgen we de kans om netwerken te zoeken en ermee te verbinden. We selecteren ons eigen netwerk, geven de netwerksleutel in en klikken op verbinden. Als we eenmaal verbonden zijn, drukken we op ‘Gereed’.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare A4-scanner voor zakelijk gebruik van Epson
Volgend artikelXerox opent virtuele deuren researchlab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.