Epson EH-TW550 HD-Ready 3D projector

Kleine 3D beamer voor gamers van Epson

0
Epson introduceert een kleine en lichte HD-Ready videoprojector met 3D-mogelijkheden die ideaal zou zijn voor gamers, maar ook video en data kan projecteren. Deze beamer kan overal worden meegenomen en maak je ook snel en eenvoudig gebruiksklaar.

Epson’s nieuwe EH-TW550 720p HD-Ready 3D projector is erg licht en compact. Deze lichtgewicht beamer heeft een speciale kleurmodus voor gamers, maar is uiteraard ook bruikbaar als video- en dataprojector. Dankzij de handmatige horizontale en automatische verticale trapeziumcorrectie (‘keystone correction’) kun je hem snel ingebruiknemen.

3D-beelden worden geprojecteerd met behulp van Epson’s 3LCD-technologie. Dankzij de projectorfunctie voor splitscreen-weergave kunnen twee verschillende bronnen tegelijkertijd worden geprojecteerd. Epson EH-TW550 3d projectorZo kun je tijdens een game sportuitslagen bekijken of door tv-zenders zappen. Het staat er niet bij in het persbericht, maar we veronderstellen dat in dat geval de 3D-functie niet bruikbaar is.

Om 3D-beelden te bekijken heb je wel een actieve 3D-bril nodig. Deze apart verkochte shutter-bril werkt met radiofrequenties en niet met infrarood, zodat je niet recht voor het scherm hoeft te zitten. De 3D-bril werkt tot op tien meter van het projectiescherm.

De EH-TW550 beamer is vanaf december verkrijgbaar voor een verkoopprijs van € 699. Epson geeft drie jaar garantie op de lamp.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.