Gerenoveerde arc ondersteunt 3D-panoramatechnologie

0
71

Foto’s nemen doe je nog steeds via de shutterknop op de rechterzijde van het toestel of door te tikken op het scherm. Verschillende voorafgeconfigureerde scène-instellingen zijn beschikbaar. Ook kan je nog steeds witbalans, belichting, flitserinstellingen etc zelf aanpassen.
Je kan met dit toestel ook video’s opnemen in 720p HD. De ingebouwde videostabilisator gaat wazige beelden als gevolg van lichte handbewegingen tegen. Bovendien kan je de flitser gebruiken als videolicht. De foto’s die we met de Xperia arc S namen, zijn net zoals bij zijn voorganger erg goed van kwaliteit.

Klik op de foto om ze te openen op ware grootte

Klik op de foto om ze te openen op ware grootte (© ; licentie: )

De Xperia arc S is uiteraard geen vervanger voor een conventionele, digitale camera. Wanneer je de foto’s op ware grootte bekijkt, zie je namelijk nog steeds een beetje onscherpte. De binnenhuisopnames vertonen een beetje ruis. Toch zijn we erg tevreden over de fotokwaliteit. De kleuren zijn levensecht en overtuigen ons echt. De panoramafunctie werkt zeer vlot, maar in het uiteindelijke resultaat zien we toch vrij veel bewegingsonscherpte. Deze functie is dus verre van perfect, maar wel erg leuk om snel een panoramafoto te maken. De videobeelden zijn ondanks de videostabilisatie een beetje schokkerig, maar goed genoeg voor occasioneel gebruik.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare A4-scanner voor zakelijk gebruik van Epson
Volgend artikelXerox opent virtuele deuren researchlab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.