Samsung Wave 3 (S8600) smarpthone

Samsung Wave met verbeterde versie bada OS

0
Samsung lanceert versie drie van haar smartphone die draait op de het bada besturingssysteem. Het mobieltje heeft een 4-inch Super Amoled aanraakscherm en een volledig metalen behuizing.

Ongeveer twee jaar gelden introduceerde Samsung de Wave, de eerste smartphone met Samung’s bada besturingssysteem. Samsung’s nieuwe Wave 3 werkt met de nieuwste versie van het bada 2.0 besturingssysteem, heeft de Touchwiz UX interface en een recent uitgebreid aanbod applicaties. De smartphone is uitgerust met een 1,4 GHz processor en een 4-inch WVGA (800 x 480 pixels) Super Amoled capacitief aanraakscherm. De behuizing is van geanodiseerd aluminium en meet 125,9 × 64,2 × 9,9 mm. De Wave 3 weegt 127 gram.

Samsung Wave 3

Samsung Wave 3 (© ; licentie: )

De Wave 3 laat toe om verschillende applicaties tegelijkertijd te activeren. In het Live Panel startscherm kan je snelkoppelingen maken naar je favoriete apps. Standaard is de smartphone uitgerust met een aantal apps, zoals geïntegreerde navigatie via Route 66 en rechtstreekse toegang tot de nieuwe versie van Social Hub. Social Hub 2.0 integreert SMS-, sociale netwerk- en emailberichten met de contactenlijst en kalender. Met de ChatON applicatie kan je meteen beginnen te chatten, maar ook beelden, video, spraakberichten, contacten of kalendergegevens delen met één of meerdere contactpersonen. Op de achterzijde beschikt de smartphone over een 5 megapixel camera met LED Flash; op de voorzijde is een VGA-camera geïntegreerd. De Wave 3 geeft biedt ook een muziekspeler (mp3, aac, aac+, eaac+, wma, amr, mid, wav) en stereo FM-radio met RDS. De smartphone ondersteunt A-gps, Bluetooth 3.0, usb 2.0 en Wi-Fi.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Wave 3 is te koop voor een adviesprijs van € 399,99.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.