Gerenoveerde arc ondersteunt 3D-panoramatechnologie

0
71

In een volgende stap krijgen we de kans om ons aan te melden bij Google, Facebook, Sony Ericsson Sync en Exchange ActiveSync. De telefoon vraagt vervolgens of je de accounts automatisch wil synchroniseren of niet. Het toestel vraagt bovendien of je hulp nodig hebt bij het verplaatsen van contacten naar je nieuwe telefoon en verwijst daarbij naar een supportpagina op het internet. In de voorlaatste stap biedt Sony Ericsson je de kans om de telefoon te registreren. Tot slot krijgen we in de laatste stap de melding dat de telefoon gebruiksklaar is.

De Sony Ericsson Xperia arc S kreeg een snellere processor toebedeeld. De Qualcomm Snapdragon MSM8255 heeft een kloksnelheid van 1,4 GHz

De Sony Ericsson Xperia arc S kreeg een snellere processor toebedeeld. De Qualcomm Snapdragon MSM8255 heeft een kloksnelheid van 1,4 GHz (© ; licentie: )

Uitrusting
De Sony Ericsson Xperia arc S heeft een snellere processor dan zijn voorganger. Deze Qualcomm Snapdragon MSM8255 heeft een kloksnelheid van 1,4 GHz: dat is maar liefst 400 MHz sneller dan de Xperia arc. Verder beschikt de Xperia arc S over een Adreno 205 GPU (grafische co-processor) en 512 MB ram-geheugen. Het interne opslaggeheugen van 1 GB kan je verder aanvullen door middel van een micro-SD-kaart tot 32 GB. Een kaartje van 8GB was bij ons testexemplaar meegeleverd en reeds geïnstalleerd. Het besturingssysteem van dienst is Android 2.3.4 (Gingerbread).

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare A4-scanner voor zakelijk gebruik van Epson
Volgend artikelXerox opent virtuele deuren researchlab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.