Samsung Galaxy Gear polshorloge

Samsung lanceert slim polshorloge

0
Samsung kondigt de Galaxy Gear aan, een accessoire om rond de pols te dragen waarmee je functies kan bedienen van een Galaxy smartphone.

Met de Samsung Galaxy Gear ben je altijd verbonden met je Galaxy smartphone. De smartwatch is uitgerust met een 800 MHz processor en een 1,63-inch (4,14 cm) Super Amoled touchscherm (320 x 320 pixels). De Gear heeft 4 GB intern geheugen en 512 MB RAM. Het polshorloge ondersteunt Bluetooth 4.0.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

De Galaxy Gear informeert je over inkomende sms’jes of e-mails door een preview van de berichten te tonen. De smartwatch heeft ook een ingebouwde speaker om handenvrij te bellen. Met S Voice kan je berichten opstellen, nieuwe agenda-items maken, je alarm instellen en het weer checken.

De Galaxy Gear is ook uitgerust met de Memographer, een 1,9 megapixel camera om foto’s of video’s te maken. Met Voice Memo neem kan je vanaf je pols gedachten of gesprekken opnemen en ze bewaren als tekst op je Galaxy smartphone.

Met de Galaxy Gear kan je ook muziek regelen die je afspeelt op je Galaxy smartphone. Je kan door nummers browsen, ze afspelen of pauzeren. De smartwatch biedt tevens een stappenteller die bijhoudt hoeveel calorieën je verbrandt en welke afstand je aflegt.

Opvallend horloge, eigentijds modestatement
De Samsung GALAXY Gear heeft een verfijnd design en een stijlvolle afwerking. De GALAXY Gear draag je als polshorloge. Je kunt het daarbij persoonlijk maken door de wijzerplaat te selecteren die bij je past. Ook kun je uit tien klokopties kiezen en via Samsung Apps nog meer toepassingen downloaden. De GALAXY Gear komt beschikbaar in zes kleuren: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold en Lime Green.

Prijs en beschikbaarheid
Het Samsung Galaxy Gear polshorloge wordt op 25 september gelanceerd in zes kleuren. De adviesprijs bedraagt € 299.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.