Erg betaalbare 3G mobiele telefoons van Nokia

0
55
Nokia breidt het assortiment betaalbare 3G mobiele telefoons uit met drie goedkope toestellen, waaronder een dual-sim model..

De Nokia 207, Nokia 208 en Nokia 208 Dual SIM zijn klassiek ogende mobiele telefoons in snoepreepmodel. Het zijn Nokia’s goedkoopste 3G toestellen.

Nokia 208

Nokia 208 (© ; licentie: )


De drie mobieltjes hebben een alfanumeriek toetsenbord en een 2,4-inch kleurenschermpje met een QVGA-resolutie (320 x 240 pixels). Met de Transfer app, beschikbaar in de Nokia Store, kan je contacten synchroniseren met je smartphone. De Nokia 208 Dual SIM gebruikt Nokia’s Easy Swap technologie om snel van micro-SIM-kaartje te wisselen zonder het toestel te moeten uitzetten.

Mobiel internet is beschikbaar via Nokia Xpress Browser, evenals sociale netwerken via apps als WhatsApp, Facebook en Twitter. Ook videostreaming via YouTube behoort tot de mogelijkheden. Je kan de Nokia 207 en Nokia 208 ook gebruiken als draagbare modem door het toestel te verbinden met je laptop via een usb-kabel. De Nokia 208 heeft ook een 1,3 megapixel camera.

Volgens de fabrikant levert de batterij van de Nokia 207 en Nokia 208 een stand-bytijd tot 33 dagen, terwijl dat voor de Nokia 208 Dual SIM tot 20 dagen is.

Prijs en beschikbaarheid
De Nokia 207 en Nokia 208 zullen in het derde kwartaal te koop zijn in vijf kleuren voor een adviesprijs van € 52.

Foto van Nokia
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFlexibele tablethouder voor iPad en Android tablets
Volgend artikelTv-programma’s bekijken wanneer je wil met bhaalu
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.