Tweede generatie AQUOS Quattron Led lcd-tv’s

0
40
Sharp AQUOS LE830E-serie

Sharp AQUOS LE830E-serie (© ; licentie: )

Sharp komt met een nieuwe generatie LED lcd-tv’s met Quattron-technologie die een slanker en compacter ontwerp hebben dan hun voorganger (die we vorig jaar hebben getest).

De tweede generatie 3D Quattron LED lcd-tv’s zijn beschikbaar in 40-, 46-, 52- en 60-inch (respectievelijk 102, 117, 132 en 152 cm). De LE830E-serie beschikt over Sharp’s gepatenteerde X-Gen lcd-panelen met Quattron pixeltechnologie die een extra gele (Y) kleurenpixel toevoegt aan het RGB-signaal voor een totaal van 1 miljard kleuren. De lec tv’s bieden daarnaast een levensechte 3D-ervaring. Tevens beschikt de LE830E-serie over AQUOS NET+ voor tal van internetdiensten, waaronder Uitzending Gemist. De tv’s hebben dankzij Wifi netwerktoegang en kunnen onder meer video’s, foto’s en muziek streamen.
De tweede generatie Quattron LED LCD TV’s zijn op een aantal punten verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Het ontwerp is slanker en compacter dan de vorige toestellen. Zo is de LE830E-serie slechts 2,5 cm diep en ook de randen van de LCD TV meten slechts 2,5 cm. Ook het energieverbruik is nog verder verlaagd. Sharp paste ook de processor aan waardoor de gebruikersinterface sneller werkt en de snelheid van de beeldverversing verbeterd is.
De Sharp AQUOS LE830E-serie is verkrijgbaar vanaf april 2011 voor een adviesprijs van € 1.499 voor de LC-46LE830E en € 1.099 voor het 40-inch model. De 52- en 60-inch versies zijn later dit jaar beschikbaar.

Foto van Sharp
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSysteem om huidcellen te printen in ontwikkeling
Volgend artikelIntel SSD is twee keer sneller dan snelste harde schijf
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.