Krachtige router voor actieve gezinnen

0
77

Technisch
In de line-up staat de Linksys E3200 net onder het topmodel, de Linksys E4200. Dat is ook te merken in de specificaties. Deze simultaneous dual-band router biedt (theoretische) draadloze doorvoersnelheden tot 300 + 300 Mbps. Dit wil dus zeggen 300 Mbps op 2,4 GHz en 300 Mbps op de 5 GHz frequentieband. Het toestel beschikt over maar liefst zes interne antennes en bovendien zou de MIMO-antenne-array (2×3 transmit/receive) een betere dekking en betrouwbaarheid bieden volgens Cisco.

Dankzij de geïntegreerde QoS-technologie krijgt dataverkeer dat gevoelig is voor vertragingen steeds voorrang

Dankzij de geïntegreerde QoS-technologie krijgt dataverkeer dat gevoelig is voor vertragingen steeds voorran (© ; licentie: )


Uiteraard biedt de Linksys E3200 ondersteuning voor WPA / WPA2 encryptie en beschikt de router over een SPI-firewall. Vaste toestellen kan je verbinden met één van de vier Gigabit lan-poorten en dankzij de ingebouwde USB-poort op de achterzijde kan je externe opslagapparaten en printers delen via het netwerk. Dankzij de geïntegreerde QoS-technologie krijgt dataverkeer dat gevoelig is voor vertragingen steeds voorrang (bijvoorbeeld: streaming, VoIP, multi-player games). Tot slot is de Linksys E3200 klaar voor het laatste nieuwe Internet Protocol IPv6. Hiervoor moet je wel een firmware upgrade uitvoeren die je gratis kan downloaden via de support website van Linksys.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelKleinste kleurenmultifunctional in Xerox’s WorkCentre gamma
Volgend artikelCompacte NAS’en voor twee harde schijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.