Kleinste kleurenmultifunctional in Xerox’s WorkCentre gamma

0
22
Xerox brengt de WorkCentre 6015 serie op de markt die bestaat uit drie configuraties. Het is de kleinste multifunctionele printer (MFP) van Xerox ooit.

De WorkCentre 6015 is een A4 all-in-one met lasertechnologie. De compacte machine, die 410 x 389 x 337 mm meet, is bedoeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. De WorkCentre 6015 biedt een afdruksnelheid van 12 pagina’s per minuut (ppm) in kleur en 15 ppm in zwart-wit met een afdrukresolutie van 1200 x 2400 dpi. Een eerste pagina in kleur wordt geprint in 17 seconden, in zwart-wit in 14 seconden. De multifunctional maakt gebruik van de Hi-Q LED print engine, die volgens Xerox weinig energie verbruikt en nauwelijks geluid produceert. De multifunctional is leverbaar in een versie met WiFi. De machine heeft ook een USB-poort aan de voorkant waardoor het eenvoudig is om snel te scannen naar een USB-stick.

Xerox WorkCentre 6015

Xerox WorkCentre 6015 (© ; licentie: )


Voor het beheer beschikt de WorkCentre 6015 over de CentreWare IS interne webserver. Van achter je computer is het zo mogelijk de status van een printopdracht te controleren en de printer te beheren. De standaard papiercapaciteit bedraagt 160 vellen. De multifunctional heeft ook een handinvoer voor het printen van losse vellen en enveloppen.

Prijzen en beschikbaarheid
De basisversie zonder netwerkaansluiting, de WorkCentre 6015V/B kost € 299, de WorkCentre 6015V/N met netwerkaansluiting kost € 359 en de versie met WiFi, de WorkCentre 6015V/NI kost € 419.

Foto van Xerox
Website: Xerox
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelZakelijke 10-inch tablet met Windows 7 van Dell
Volgend artikelKrachtige router voor actieve gezinnen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.