Compacte NAS’en voor twee harde schijven

0
50
Synology introduceert twee Network Attached Storage oplossingen met twee baaien in een fluisterstil ontwerp.

De Synology DiskStations DS212+ en DS212 bieden een leessnelheid van 109 MB/s en een schrijfsnelheid van 54 MB/s in een RA1D-1 configuratie. De NAS kan worden uitgerust met twee harde schijven die kunnen worden verwisseld terwijl de NAS in werking is. De maximale capaciteit bedraagt 6 TB (2 x 3 TB). De DS212+ heeft een eSATA-poort voor een extra back-upmogelijkheid en is gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. De DS212 is geschikt voor thuisgebruik en voor bedrijven. Beide NAS’en ondersteunen de snelle usb 3.0-standaard en hebben twee usb 3.0- en een usb 2.0-aansluiting.

Synology DiskStation DS212

Synology DiskStation DS212 (© ; licentie: )


Ook zijn ze voorzien van een SD-geheugensleuf om bestanden van een SD-kaart direct op de NAS-server te zetten.
Het ontwerp en de geluiddempende technieken van deze DiskStations zorgt ervoor dat ze slechts 19,8 dB(A) produceren. Ook zijn ze energiezuinig: ze verbruiken niet meer dan 19 watt wanneer ze operationeel zijn, en minder dan 8 watt in rust. Beide modellen hebben DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2) als besturingssysteem met een intuïtieve gebruikersinterface.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DiskStation DS212+ en DS212 hebben een adviesprijs van respectievelijk € 245 (excl. BTW) en € 210 (excl. BTW).

Foto van Synology
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelKrachtige router voor actieve gezinnen
Volgend artikel23-inch led-monitor van ViewSonic is 3D-ready
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.