Krachtige router voor actieve gezinnen

0
77

Geavanceerde instellingen
Niet alleen via Cisco Connect-software krijg je toegang tot de geavanceerde instellingen. Je kan uiteraard ook het ip-adres van de router invoeren in de browser. We navigeren naar ‘http://192.168.1.1’. Vervolgens loggen we in met onze inloggegevens en krijgen we toegang tot de instellingen. Via de geavanceerde instellingen kan je onder andere de USB-apparaten beheren die zijn aangesloten op de Linksys E3200.

Via de geavanceerde instellingen kan je onder andere de USB-apparaten beheren die zijn aangesloten op de Linksys E3200

Via de geavanceerde instellingen kan je onder andere de USB-apparaten beheren die zijn aangesloten op de Linksys E3200 (© ; licentie: )


Wij sloten een SanDisk USB-stick aan en hebben vervolgens een nieuwe netwerkverbinding aangemaakt in ‘Computer’ van Windows 7 Professional. Je kan de schijf benaderen zoals elke andere (netwerk) locatie op de pc’s in je netwerk. Uiteraard kan je via de webinterface ook port forwarding en QoS configureren. Tot slot kan je via de webinterface ook een firmware upgrade uitvoeren om de router te voorzien van de laatste software. Als je dit liever niet zelf doet, kan je dit uiteraard ook door je lokale computerboer laten uitvoeren. Hoewel wij geen problemen hebben vastgesteld met de geïnstalleerde firmware, besluiten we om deze toch te upgraden naar de laatste versie. Met de installatie van de nieuwe firmware is het toestel (volledig) klaar voor IPv6.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelKleinste kleurenmultifunctional in Xerox’s WorkCentre gamma
Volgend artikelCompacte NAS’en voor twee harde schijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.