Acer tablet met Android 3 is een plezier om te gebruiken

1
63

Wil je een nieuwe website openen, dan druk je met je vinger op het wereldbolsymbool dat boven de lijst zweeft. Er zitten dus wel wat veranderingen in Android 3 tegenover Android 2, maar als je dit besturingssysteem gewend bent zijn de verschillen nu ook weer niet zo dramatisch. Android 3 maakt gewoon beter gebruik van het grotere scherm van een tablet. Ook de Android Market ziet er op een tablet anders uit, vooral groter, met een balk bovenaan die de populairste apps voorstelt. Merkwaardig is wel dat de Market altijd in landschapsrichting wordt geopend, zelfs als je de tablet in portretrichting vasthoudt. Ook is het jammer dat je niet specifiek kunt zoeken op apps die speciaal bedoeld zijn voor Android 3-tablets.

Acer Iconia Tab A500 voor achter

Praktijk
De Acer A500 heeft een erg goed scherm, dat ook in vol zonlicht nog behoorlijk goed leesbaar is. Wel geeft het scherm nogal veel weerkaatsing en zie je ook heel snel vettige vingervegen, maar dat is eigen aan alle tablets die we tot nu toe gezien hebben. Acer levert niet voor niets een poetsdoekje mee. Wij geven dit scherm een 8/10.

1
2
3
4
5
Vorig artikelNieuwe TomTom navigatieproducten met gedetailleerde verkeersmeldingen
Volgend artikelDraagbaar USB-speakersetje voor laptop of netbook
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Leuk en wel, Android 3.0… Maar ik zou toch mijn laptop willen vervangen door een Windows 7 model, alleen maar al om mijn Rosetta Stone te kunnen gebruiken…
    Zou fijn zijn als windows in een virtual box op Android kon draaien…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.