Home Hardware

Nieuwe TomTom navigatieproducten met gedetailleerde verkeersmeldingen

1
56
TomTom GO LIVE 820

TomTom GO LIVE 820 (© ; licentie: )

TomTom kondigt twee navigatiesystemen aan in de GO LIVE 800-series. Alle TomTom GO LIVE 800 systemen zijn uitgerust met 1 jaar LIVE Services, inclusief de HD Traffic-dienst.

De lancering van de TomTom GO LIVE 820 en 825 toestellen maakt deel uit van een vernieuwing van TomTom producten. Het assortiment navigatiesystemen is vereenvoudigd en opgesplitst in de Start serie zonder Live verbinding en de connected Via LIVE en GO LIVE series, met de voordelen van realtime verkeers- en route-informatie. De LIVE Services zijn 1 jaar lang gratis inbegrepen bij de de TomTom GO LIVE 800 systemen. Door middel van de HD Traffic dienst van TomTom krijg je elke twee minuten nauwkeurige verkeersinformatie met gedetailleerde verkeersmeldingen over de duur en oorzaak van vertragingen, reis- en aankomsttijden en alternatieve routes. De LIVE Services bieden ook de Flitser dienst met waarschuwingen voor mobiele en vaste flitscamera’s en de Local Search dienst waarmee de systemen winkels en bedrijven in de buurt kunnen lokaliseren. QuickGPSfix helpt je snel te starten met navigeren en met TomTomWeer krijg je lokale weersvoorspellingen. De GO LIVE 8200 en 825 bieden ook steminvoer en handenvrij bellen via Bluetooth. De TomTom GO LIVE 820 heeft een 4,3-inch touchscherm, terwijl de GO LIVE 825 is uitgerust met een 5-inch touchscherm.

Prijs en beschikbaarheid
De TomTom GO LIVE 820 Europa kost € 229,95. De TomTom GO LIVE 825 Europa kost € 249,95. De TomTom GO LIVE 800-serie zal vanaf begin juli beschikbaar.

Foto van TomTom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

  1. Als je een nieuw toestel opmerkt dan denk je dat het toch een poos zal duren vooraleer de kinderziektes eruit zijn. Dus mijn GO820 maar gekocht eind oktober 2011. Eerste vaststelling een kaart van begin 2011 en een update van juni, terwijl er 4 kaartupdates zijn per jaar dus deze van september, waar blijft deze? Volgende stemfunctie werkt niet gezien er geen nederlands/vlaamstalige computerstem beschikbaar is. De on-line winkel is niet operationeel voor stemmen. Al een paar keer (>2) meegemaakt dat het toestel zelf reboot en dit wanneer ik een traject volg waar plots een file opduikt, dus bij de momenten dat de GO zijn nut zou kunnen bewijzen! En dan het opstarten: de eerste 2 minuten is hij een GPS fix aan t zoeken, en denk nu niet dat de HD opgehaald wordt, nee dan moet je nog ettelijke minuten wachten tot die gegevens binnen zijn. Wil je alles vooraleer te vertrekken dan ben sta je toch een minuut of zes te koekeloeren of ben je al zo’n 5 km verder, of midden in een file als je rond een grootstad woont.
    Dat men er nog altijd niet in slaagt om 5 maand na de introductie waar te maken wat hierboven staat of wat op de doos gedrukt werd qua functionaliteit is onaanvaardbaar. Tijd dat EU betere regelgeving opstelt met de nodige boetes.
    O ja consistentie in fileverkeer zou ook nog wenselijk zijn. Als je immers via routes.tomtom.com je verplaatsing ingeeft en op hetzelfde ogenblik op de GO820 dan kan je on-line merken dat op bepaalde afritten er 0.5-1km file is met 1.5min wachttijd maar die info komt niet op de GO, omgekeerd ware beter geweest want je betaalt daarvoor!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.