Rovio Angry Birds for Windows review

Verslavende boze vogels nu ook op Windows

1
Angry Birds

Angry Birds (© ; licentie: )

Stelen is verkeerd, dat weten we allemaal. En vergeving is een mooie deugd. Maar wanneer de varkens je eieren komen stelen, dan is dat gewoon roepen om wraak. Dat is tenminste het standpunt van de vogels in het bekende spel “Angry Birds”.

Voor lezers die een tijdlang op een andere planeet vertoefd hebben: de Angry Birds zijn een groep vogels waarvan de eieren gestolen werden door een bende stoute varkentjes. Het is natuurlijk hun bedoeling die eieren te recupereren en dus roepen ze jouw hulp in. Jij beschikt over een katapult en de vogeltjes zelf dienen als projectielen. Verschillende vogelsoorten hebben verschillende eigenschappen zoals een extra versnelling of ze kunnen zich splitsen volgens het principe van de in de echte wereld zo verguisde clusterbommen. Die vogels schiet je dan af op de varkens, die zich verschanst hebben in allerlei gammele bouwwerken.

Angry Birds: Katapult opspannen…

Angry Birds: Katapult opspannen… (© ; licentie: )

Dat klinkt allemaal wreed, maar dat is het niet echt dankzij de ludieke weergave als een grappige cartoon. Het is nogal evident dat de moeilijkheidsgraad stijgt naarmate je vordert in het spel. Zo, dat is het dan – het volledige spel uitgelegd in een paar lijntjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.