Eigenzinning iPod dock doet oren spitsen

0
112

Afstandsbediening
De meegeleverde afstandsbediening voelt zeer stevig aan en ligt dankzij een kleine uitsparing aan de onderkant onderaan goed in de hand. Het design van de afstandsbediening doet ons denken aan de romp van een schip. Op de afstandsbediening werden alle knoppen voor de bediening van de Luna5 encore iF500 voorzien. Alleen de plaatsing van de knoppen is niet perfect. Zo zijn de navigatieknoppen om door de iPod/iPhone te scrollen niet logisch geplaatst. Deze moeten immers in de nabijheid van de selectknop aangebracht worden voor een intuïtieve bediening. Om dat te bekomen moeten echter de play/pauze toets en de menutoets een andere plaats krijgen. De afstandsbediening is dus nog voor verbetering vatbaar, maar zeker bruikbaar.

De plaatsing van de knoppen van de afstandsbediening is niet perfect

De plaatsing van de knoppen van de afstandsbediening is niet perfect (© ; licentie: )

Luidsprekers
Het totale vermogen van de Luna5 encore iF500 bedraagt 52 watt RMS. Het systeem beschikt over vijf drivers. De mid-range speakers en de tweeters nemen samen 20 watt voor hun rekening en de subwoofer 32 watt. Alle units zijn magnetisch afgeschermd. Je kan het systeem dus zonder enig probleem in de buurt van een tv of monitor plaatsen.
De afstandsbediening beschikt over vier knopjes waarmee je de bass- en treble-weergave naar believen kan bijstellen. De subwoofer is vrij krachtig en dat merk je als je de bass-weergave hoger zet. Naast de lage tonen, komen echter ook de midden en hoge tonen goed naar voor.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelGeen schroef los bij Apple iPhone
Volgend artikelWindows 7 tablet van MSI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.