Eigenzinning iPod dock doet oren spitsen

0
112
Edifier Luna5 encore iF500

Edifier Luna5 encore iF500 (© ; licentie: )

Verbazing, dat was wat meteen in ons opkwam toen we de Luna5 encore iF500 van Edifier ontvingen. Dit toch wel eigentijdse iPod docking station heeft onze mond doen openvallen qua design. Edifier is een Chinese fabrikant van audio- en multimediaproducten. Of het iPod dock ons ook klankmatig kan bekoren kom je te weten in deze review.

Edifier International is een van oorsprong Chinese fabrikant van audio- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Hong Kong. Het bedrijf werd gestart in 1996 en groeide al snel uit tot een bedrijf met ongeveer 3000 medewerkers. Edifier ontving de International CES Innovations 2010 Design and Engineering Award voor de Luna5 encore. In 2009 ontving het bedrijf ook al een reddot design award voor de Luna2.

In de doos
Naast de Luna5 encore iF500 zelf treffen we in de doos ook nog een heleboel accessoires aan. Zo vinden we naast de voedingsadapter en stroomkabel ook een degelijke afstandsbediening in de doos. Ook twaalf dock-adapters worden meegeleverd. Dit zijn adapterplaatjes waarmee je de Luna5 encore iF500 volledig kan aanpassen aan jouw iPod/iPhone. De adapters moeten ondermeer voorkomen dat je iPod of iPhone beschadigd wordt als deze in het dock geplaatst is. Verder worden ook nog volgende kabeltjes meegeleverd: een 2,5 mm naar 3,5 mm jack-kabel, een 3,5 mm jack naar cinch en een conversiekabeltje van 2,5 mm jack naar 3,5 mm vrouwelijke jack. Tot slot wordt ook een handleiding in verschillende talen meegeleverd (Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans). Helaas werd de handleiding niet in het Nederlands opgesteld. Ook op de website van Edifier International leverde een zoektocht naar een Nederlandstalige handleiding geen resultaat op. Maar distributeur Road2Retail zal de versies die bij ons in de winkels liggen wel voorzien van een handleiding in de landstaal.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelGeen schroef los bij Apple iPhone
Volgend artikelWindows 7 tablet van MSI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.