Windows 7 tablet van MSI

1
51
MSI WindPad 100W

MSI WindPad 100W (© ; licentie: )

De WindPad 100W is MSI’s eerste tablet PC. Hij is gebaseerd op het Intel mobile platform en Microsoft’s Windows 7 Home Premium besturingssysteem. De WindPad 100W zal in het eerste kwartaal van 2011 verkrijgbaar zijn.

MSI’s eerste tablet PC is uitgerust met een Intel Menlow Z530 processor met een kloksnelheid van 1.6 GHz en 2 GB RAM geheugen. Het scherm is een 10,1-inch multipoint touchscreen met een resolutie van 1024 x 600 pixels. De WindPad 100W heeft een camera op zowel de voor- als achterzijde, een G-Sensor systeem en een ALS lichtsensor. De G-Sensor decteert het zwaartepunt van de tablet, zodat het beeld automatisch geroteerd wordt. De ALS sensor past de helderheid van het scherm aan bij een donkere of lichte omgeving.
De MSI WindPad 100W is ook uitgerust met een mini-HDMI poort en een SD kaartlezer voor extra opslag en het gemakkelijk uitwisselen van bestanden. MSI’s tablet heeft een ingebouwde solid state drive van 32 GB. Verder beschikt de WindPad 100W over een USB-poort, een DC-in connectie en een mic & headphone poort. Je kunt draadloze verbindingen maken met de ingebouwde 802.11 b/g/n technologie en Bluetooth.
MSI levert de tablet-PC met exclusieve MSI software, zoals Wind Touch interface, Easy Face herkenning, Easy Picture viewer en een taakbalkvergroter. Volgens de fabrikant is de 2-cellen batterij goed voor een autonomie van meer dan zes uur. De MSI WindPad 100W meet 274 x 173 x 18,5 mm en weegt 800 gram. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van MSI
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEigenzinning iPod dock doet oren spitsen
Volgend artikelVooruitstrevend luidsprekersysteem in draagbaar design
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. Waarom overtuigd dit systeem mij niet ?
    Ik werk al 1 jaar op een acer PTZ1825.
    Als je het scherm plat legt wordt het een tabletpc met windows 7 home op. Als je het scherm recht zet is het een PC met touch screen en normaal klavier.

    Het beste van de beide werelden.

    Groeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.