Vooruitstrevend luidsprekersysteem in draagbaar design

1
59
Edifier Aurora

Edifier Aurora (© ; licentie: )

In een vorig artikel bespraken we de Edifier Luna5 encore iF500. Van dit toestel waren we echt onder de indruk. We ontvingen van Edifier nog een tweede product, de Aurora. Dit is een 2.1 draagbaar luidsprekersysteem dat je laptop, mp3-speler, etcetera van de nodige klankkracht kan voorzien. We hebben ons oor te luisteren gelegd.

Edifier International heeft al verschillende design-awards gewonnen. Ook de Edifier Aurora sleepte een prijs in de wacht voor zijn design, namelijk  de Duitse reddot design award in 2009. De Aurora is mooi afgewerkt met een laagje glanslak en is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. De slogan van Edifier luidt: ‘A passion for sound’. En die passie gaat dus duidelijk verder dan alleen de klank.

In de doos
De Edifier Aurora zit verpakt in een fraaie doos die net voldoende plaats biedt aan alle onderdelen. Het meest opvallende onderdeel is de subwoofer die lijkt op een buis met een voetstuk. Daarnaast vinden we ook nog twee full-range satellietjes in de doos. Uiteraard worden ook een voedingsadapter en een handleiding meegeleverd. Deze is uitgevoerd in verschillende talen. Helaas wederom geen Nederlands, maar distributeur Road2Retail zal de versies die bij ons in de winkels liggen wel voorzien van een handleiding in de landstaal. Als extraatje zijn ook nog twee audiokabeltjes met 3,5 mm aansluiting voorzien. De ene kabel is een rechte uitvoering en de tweede beschikt over één rechte 3,5 mm jack en aan het andere uiteinde werd een haakse uitvoering voorzien.

1
2
3
Vorig artikelWindows 7 tablet van MSI
Volgend artikelNieuwe OKI multifunctionals voor MKB / KMO en professionele thuisgebruikers

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.