Eigenzinning iPod dock doet oren spitsen

0
112

Radio
Het iPod dock beschikt ook over een ingebouwde fm-radio. Je kan 18 radiostations in het geheugen vastleggen in drie preset-groepen. De groepen zijn als volgt genummerd: 1.x, 2.x, 3.x. Je kan de Luna5 encore iF500 ook automatisch zenders laten zoeken en opslaan. Wij hadden goede ontvangst in onze werkruimte. Het apparaat is niet voorzien van een externe antenne-aansluiting. Het aansluiten van een actieve antenne bij slechte ontvangst is dus niet mogelijk.

Het dock is een ‘floating dock’ dat niet volledig vast aan de speaker is bevestigd, waardoor de trillingen afnemen die voortkomen uit de lage tonen

Het dock is een ‘floating dock’ dat niet volledig vast aan de speaker is bevestigd, waardoor de trillingen afnemen die voortkomen uit de lage tonen (© ; licentie: )

Stoomverbruik
De adapter zelf verbruikt drie watt wanneer deze niet is aangesloten op de Luna5 encore iF500. Dat is niet energiezuinig en moet beter kunnen! Het systeem zelf verbruikt in stand-by zes watt. Tijdens het gebruik op een hoog volume maten we een piek van 24 watt. Op normaal volume moet je toch ongeveer 13 à 14 watt rekenen.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelGeen schroef los bij Apple iPhone
Volgend artikelWindows 7 tablet van MSI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.