Sharp GX-BT7 en GX-BT3 Bluetooth luidsprekers

Sharp geeft Bluetooth luidspreker opvallend design

2
Sharp introduceert een futuristisch ogende draadloze luidspreker voor het afspelen van muziek vanaf een smartphone of tablet dankzij Bluetooth en NFC.

De Sharp GX-BT7 is een opvallend vormgegeven Bluetooth luidspreker die ook NFC connectiviteit ondersteunt. De speaker wordt geleverd met NFC tags die met je smartphone of tablet dient aan te raken om een draadloze verbinding te maken. De tags kan je tot 10 meter bij de speaker vandaan plaatsen.

Sharp GX-BT7
Sharp GX-BT7

De Sharp GX-BT7 is geoptimaliseerd voor Android-toestellen door opname van het Android Open Accessory-protocol. Hierdoor herkent de speaker de telefoon als media-apparaat en niet enkel als opslagapparaat. Dit betekent dat de speaker het digitale PCM-signaal van telefoons of tablets kan gebruiken dat een hogere geluidskwaliteit biedt dan gecomprimeerde geluidsbestanden als MP3 en WMA.

De speaker ondersteunt ook alle iPhones, iPads en iPods via Apples iAP-protocol, met terugspeeloptie en oplaadmogelijkheid, via een USB-verbinding.

Aan de twee uiteinden van de cilindervormige GX-BT7 bevinden zich de subwoofers van 8 cm doorsnede. Als de speaker wordt ingeschakeld, schuiven de subwoofers enkele centimeters naar buiten onder begeleiding van een futuristisch geluid. Als de GX-BT7 muziek afspeelt, licht de blauwe LED-verlichting synchroon met de beats van de muziek op.

De Bluetooth speaker van Sharp is ook beschikbaar in een variant zonder USB-aansluiting en met rode LED-verlichting: de GX-BT3.

Prijs en beschikbaarheid
De Sharp GX-BT7 en GX-BT3 Bluetooth luidsprekers hebben een adviesprijs van respectievelijk € 169 en € 149.

Foto van Sharp
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

2 REACTIES

  1. Dit is een nieuwsbericht. We hebben deze luidspreker van Sharp niet getest en kunnen dus niets zeggen over de geluidskwaliteit. Maar je hebt gelijk dat dit aspect belangrijker is dan het design van een luidspreker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.