Eigenzinning iPod dock doet oren spitsen

0
112

Design
De Luna5 encore iF500 heeft een uitgesproken design. Het design is moeilijk te omschrijven. Het dock lijkt op een half platgedrukte voetbal met onderaan een ronde plaat waarin de dockconnector en de bedieningstoetsen zijn aangebracht. De Luna5 encore iF500 is uitgevoerd in een combinatie van zwarte en witte pianolak met een aluminium afwerking rond het dock. De luidsprekers zijn met een zwart doek bekleed.
De witte pianolak op de achterzijde staat in contrast met de zwarte afwerking van de voorzijde. Op de achterzijde is ook een oranjekleurig bolletje voorzien en links- en rechtsonder zien we fantasietjes die ons doen denken aan kleine spookjes. Op de achterzijde is ook de stroomaansluiting aangebracht.

De witte pianolak op de achterzijde staat in contrast met de zwarte afwerking van de voorzijde

De witte pianolak op de achterzijde staat in contrast met de zwarte afwerking van de voorzijde (© ; licentie: )

De plaat waarin de dock-adapter werd aangebracht, biedt verder ook plaats aan zes aanraakgevoelige bedieningstoetsen en een roodkleurig lcd-schermpje. Er zijn een aan/uit-toets, twee volumetoetsen, een input-selector en twee navigatietoetsen. Hiermee kan je de Luna5 encore iF500 bedienen. De dock-adapter zelf kan je afdekken met het meegeleverde afdekkapje. Op het schermpje kan je het volume aflezen, de frequentie van de ingebouwde fm-radio, etcetera. Helemaal vooraan, net onder het logo van Edifier, zien we de IR-ontvanger en onder een rubberen klepje werd de auxiliary ingang verstopt.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelGeen schroef los bij Apple iPhone
Volgend artikelWindows 7 tablet van MSI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.