De stoerste onder de mobieltjes

0
68

Het opvallendste attribuut is nog een kleine schroevendraaier. Die heb je blijkbaar nodig om de achterkant van de XP3.20 open te schroeven zodat je de batterij en je sim-kaart in het compartiment kan plaatsen. Een stickertje waarschuwt dat je de schroeven goed moet aandraaien opdat de gsm effectief waterdicht is.

Sonim XP3.20 Quest Pro en verpakking

Sonim XP3.20 Quest Pro en verpakking (© ; licentie: )

Robuust
Op de verpakking staat immers vermeld dat de Sonim XP3.20 Quest Pro voldoet aan de IP-67 certificatie en MIL-810G certificatie. IP staat voor Ingress Protection en bestaat uit twee cijfers, waarbij het eerste cijfer in een schaal van nul tot zes de weerstand tegen het binnendringen van solide objecten weergeeft – stof zeg maar –, terwijl het tweede cijfer van nul tot acht de weerstand tegen het binnensijpelen van vloeistoffen en stof uitdrukt. Een IP-waarde van 67 slaat op toestellen die volledige bescherming hebben tegen stof en die waterbestendig zijn (bij 30 min. onderdompeling op 1 m).

1
2
3
4
5
Vorig artikelSupersnel netwerken via het stopcontact
Volgend artikelHigh-end compactcamera in de Coolpix-serie van Nikon
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.