Ren, rek, strek, zweet!

0
86

plaats van bij het inline skaten te springen, zal je bijvoorbeeld je linker- of rechterbeen moeten opheffen. Ook bij het dansen is er een oefening waar je het balance board kan gebruiken, maar eerlijk gezegd voelt het niet vlot en natuurlijk aan. Hierdoor zullen gamers die wel het wii balance board bezitten er meestal toch voor kiezen EA Sports Active zonder te spelen.

EA Sports Active

Wie 19,99 euro over heeft voor een bijkomende been- en weerstandsband kan ook samen met een vriend/vriendin trainen. Ook dit biedt echter weinig toegevoegde waarde. Jullie strijden immers niet tegen elkaar. Als een bepaalde oefening twintig keer herhaald moet worden, dan werken jullie in split screen samen om dat aantal te bereiken. Voert de ene er dus 15 uit en de andere slechts 5, dan is dat ook goed. Nu je dit weet, train je hoogst waarschijnlijk liever alleen.

Conclusie
EA Sports Active tilt de trend van fitnessgames naar een nieuw niveau. Je kan dit dan ook geen spel meer noemen, dit is echt een virtueel fitnessproduct waarbij je naast een aantal sporten ook cardiotraining doet om je conditie te verbeteren en krachttraining om je boven- en onderlichaam te verstevigen. Het belangrijkste is je gemotiveerd houden en dat doet EA Sports Active wondergoed door voldoende variatie te brengen, je een schema voor te stellen, je dagelijks een medaille te laten verdienen, je zelf de doelstellingen te laten bepalen, trofeeën uit te reiken,… De grootste motivatie ligt echter bij jezelf: dag na dag, week na week zal je merken hoe je spieren en conditie steeds beter worden. Of hoe dit erin slaagt je op een eenvoudige manier toch een stevige training te geven zodat de zweetdruppels van je gezicht rollen en je de volgende dagen voelt dat je spieren aan het werk gezet zijn!

Site: http://www.easportsactive.com
Ontwikkelaar: EA
Uitgever: EA

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelNieuwe Google dienst levert zoekresultaten in vakjes
Volgend artikelNotebook met alle tijd van de wereld