Ren, rek, strek, zweet!

0
86

wat zal moeten experimenteren met waar je je voeten plaatst om voldoende kracht te moeten gebruiken. Als de weerstandsband zo los zit dat je niets voelt wanneer je de oefening doet, dan heb je er natuurlijk niet veel aan. Ook niet altijd even aangenaam is de onvermijdelijke draad die de nunchuk met de wii-afstandsbediening verbindt. Bij bepaalde oefeningen kunnen zeker grote mensen de draad als te kort ervaren, waardoor ze hun handen of armen niet honderd procent kunnen houden zoals bedoeld is. Bij andere oefeningen – bijvoorbeeld springen – moet je dan weer opletten dat de draad niet in je gezicht zwiept.

EA Sports Active

Wie echt wil muggenziften, kan hier nog aan toevoegen dat de motiverende kreten van je trainer soms toch echt gaan enerveren. Uitspraken als “Je hebt er duidelijk zin in vandaag!”, “Zoek je grenzen op” of “Je voelt vast hoe je met elke beweging meer calorieën verbrandt” zijn vaak het laatste wat je wil horen wanneer je bij een zware inspanning alles aan het geven bent.

Samen of alleen, met of zonder balance board
EA Sports Active biedt je de mogelijkheid het wii balance board – meegeleverd met Wii Fit – te gebruiken in bijkomstige oefeningen, maar je kan niet meteen zeggen dat dit echt veel toevoegt. In

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelNieuwe Google dienst levert zoekresultaten in vakjes
Volgend artikelNotebook met alle tijd van de wereld