Verbonden fitnesssysteem om slimmer te trainen

0
De UA healthbox van HTC is een geïntegreerd fitnesssysteem dat bestaat uit een polsband, hartslagmeter en weegschaal die al je gegevens verzamelen zodat je je vooruitgang kan monitoren in een speciale app voor iOS of Android.

Volgens HTC bevat het UA Healthbox connected fitnesssysteem alles wat iemand nodig heeft om zijn of haar gezondheid en conditie optimaal te managen. Het systeem, dat is ontwikkeld in samenwerking met Under Armour (UA), een Amerikaanse producent van sportartikelen, wordt aangedreven door UA Record, een app die gratis te downloaden is via Google Play en Apple’s iTunes.

Het slimme fitnesssysteem van HTC bestaat verder uit de UA Polsband, UA Hartslagband en UA Weegschaal die je met elkaar kan verbinden.

De waterbestendige UA Polsband meet je slaapritme, je hartslag bij rust, je dagelijkse activiteit en ook de intensiteit van je workout als je hem samen met een UA Hartslagband draagt. De naadloze band is uitgerust met een scherm dat onopvallend is verborgen onder een buitenlaag van rubber.

De waterbestendige UA Hartslagband is een compacte hartslagmeter die de waarde in real-time toont op de UA Polsband. Hij geeft een nauwkeurige berekening van de verbrande calorieën tijdens het sporten.

De via Wi-Fi aangestuurde UA Weegschaal heeft een cirkelvormig ontwerp en beschikt over een glasplaat waarbij gebruik gemaakt is van een geleidende verftechnologie die ervoor zorgt dat je inzicht krijgt in je gewicht en het percentage lichaamsvet. De weegschaal biedt ondersteuning tot acht gebruikers en synchroniseert met de individuele UA Record-app van elke gebruiker.

HTC UA Healthbox

HTC UA Healthbox (© ; licentie: )

Het HTC UA HealthBox fitnesssysteem met polsband, hartslagmeter en weegschaal heeft een adviesprijs van €449. De UA Polsband kost apart €199, de UA Hartslagband €89 en de UA Weegschaal €199.

Foto van HTC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.