Polar Ignite fitnesshorloge

Fitnesshorloge met gps en hartslagmeting

0
Polar introduceert een fitnesshorloge met gps en optische hartslagmeting. Het polshorloge heeft een rond aanraakkleurenscherm dat trainingsdata voor meer dan honderd sporten toont.

De nieuwe Polar Ignite is ontwikkeld voor sport- en fitnessliefhebbers. Het slimme horloge is waterdicht zodat het ook bruikbaar is bij watersporten.

De Ignite heeft een ingebouwde gps om snelheid, afstand, route en hoogte te volgen. De Precision Prime sensorfusion-technologie biedt geavanceerde pols-gebaseerde hartslagmeting. Het horloge meet je hartslag en trackt je activiteiten 24 uur per dag.

Met FitSpark biedt de Polar Ignite dagelijkse trainingsbegeleiding gebaseerd op je fitnessniveau.

Met de nieuwe Sleep Plus Stages slaaptracking krijg je inzicht over de hoeveelheid en de kwaliteit van je slaap. Nightly Recharge meet en toont door middel van je hartslag, hartslagvariatie en ademhaling hoe goed je ’s nachts herstelt van stress en training.

Met een opgeladen batterij gaat het uurwerk tot vijf dagen mee. Het meet 43 x 43 x 8,5 mm en weegt 35 gram met polsbandje. Alle specificaties vind je op de website van Polar.

Polar Ignite fitnesshorloge (© Polar; licentie: Polar)

Het Polar Ignite fitnesshorloge is verkrijgbaar in een versie met zwarte verwisselbare tpu-polsband voor €199,90 of met witte en gele siliconen polsband voor €229,90.

Foto van Polar
Website: Polar België Website: Polar Nederland
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.