Spieren kweken met halters

0
127
My Body Coach (Wii)

My Body Coach (Wii) (© ; licentie: )

Kerst en Nieuwjaar zijn al even achter de rug, de heerlijke feestmaaltijden zijn verorberd en de flessen lekkere wijn leeggedronken. Net als heel wat anderen merk je dat misschien ook wanneer je op de weegschaal staat. Hoog tijd om de goede voornemens in de praktijk om te zetten en wat meer te bewegen!spo

Wil je geen geld spenderen aan een duur fitnessabonnement, dan zijn er gelukkig nog voldoende alternatieve bewegingsvormen. Wandelen, fietsen, joggen en zwemmen zijn waarschijnlijk de gezondste, maar sinds de komst van de Wii kan je ook virtueel aan de slag. Hoewel er al een aantal van dergelijke “games” op de markt zijn, houdt dat anderen niet tegen ook een gooi naar succes te doen. In My Body Coach probeert Big Ben Interactive – bekend van heel wat accessoires op diverse consoles – je te stimuleren met halters. Toegegeven, dat was er nog niet, maar is het ook leuk om te doen?

Tweede afstandsbediening?
De twee bijgeleverde halters wegen elk zo’n 500 gram en hebben een luikje waarin je de Wii-afstandsbediening stopt. Doordat er een doorzichtig stukje plastic aan de zijkant zit, kan je in het menu navigeren door gewoon de halter te bewegen. Opmerkelijk is echter dat ook de tweede halter ruimte heeft voor een Wii-afstandsbediening. Bij het begin van de training verschijnt op het scherm namelijk de waarschuwing dat je het best traint met een gelijkwaardig gewicht in beide handen. Je bent dus al praktisch verplicht een tweede Wii-afstandsbediening in huis te halen als je die nog niet zou hebben.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelDraadloos films afspelen in HD-kwaliteit
Volgend artikelKrachtige, maar betaalbare werkstations en monitoren van HP