Bose mobiele luidspreker met geïntegreerde hoes klinkt luid en duidelijk

3
81
Wie twijfelt kan het systeem uiteraard eerst beluisteren bij een erkende Bose-dealer alvorens het aan te schaffen

Wie twijfelt kan het systeem uiteraard eerst beluisteren bij een erkende Bose-dealer alvorens het aan te schaffen (© ; licentie: )

 
Geluidskwaliteit

De Bose SoundLink Wireless Mobile speaker heeft vier neodymium-luidsprekers voor hoge- en middenfrequenties. De geluidskwaliteit van de Bose SoundLink is zeer goed. Het systeem brengt een volle, warme klank voort met mooi lage tonen. Toch zijn ook de hoge- en middentonen prominent aanwezig. Het systeem gaat ook verbazingwekkend luid. Bose kent zoals elk merk voor- en tegenstanders. Eerlijk, Bose luidsprekers hebben een ‘eigen klankkleur’, maar om dan alle Bose luidsprekers maar af te schrijven als ‘rommel’ is toch een beetje kort door de bocht! Smaken verschillen nu eenmaal en naar onze mening presteert dit systeem dan ook erg goed. Wie twijfelt, kan het systeem uiteraard eerst beluisteren bij een erkende Bose-dealer alvorens het aan te schaffen.

 
Stroomverbruik en autonomie

De speaker houdt het tot acht uur uit op een volle batterij. Als een apparaat verbonden is, maar geen muziek afspeelt, schakelt de luidspreker zichzelf na 30 minuten uit. De Bose SoundLink Wireless Mobile speaker heeft ook een batterijspaarstand aan boord. Wanneer de luidpreker niet op het lichtnet is aangesloten en langer dan 14 dagen niet is gebruikt, wordt de batterijspaarstand actief om het ontladen van de batterij te voorkomen. De luidspreker kan in dat geval eenvoudig opnieuw geactiveerd worden door deze aan te sluiten op het lichtnet. Het systeem is dan meteen gebruiksklaar. De stroomadapter zelf laat een sluipverbruik van +- 0,7 watt optekenen.

1
2
3
4
5
Vorig artikelVioolspeler laat zich niet afleiden door rinkelende Nokia-gsm
Volgend artikelWaarom hinkt support altijd achterop?

3 REACTIES

  1. Maar niet iedereen is even verbaasd van alles… dus wat voor jouw verbazingwekkend is, is voor mij misschien maar een “piefertje” (of net andersom 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.