Bose mobiele luidspreker met geïntegreerde hoes klinkt luid en duidelijk

3
81
 
Ingebruikname

We plaatsen de Bose SoundLink Wireless Mobile speaker op onze werktafel en sluiten hem aan op het lichtnet via de meegeleverde adapter. Vervolgens laten we het toestel zo’n drie uur opladen. Tijdens het opladen mag je het toestel al in gebruik nemen. Omdat het toestel via het Bluetooth (A2DP-profiel) een draadloze verbinding maakt, hoef je niets aan te sluiten of te docken.

De luidspreker werkt in de meeste gevallen binnen een straal van tien meter van het gekoppelde Bluetooth-apparaat

De luidspreker werkt in de meeste gevallen binnen een straal van tien meter van het gekoppelde Bluetooth-apparaat (© ; licentie: )

De luidspreker werkt met je iPhone, Android, Blackberry of elk ander Bluetooth-toestel dat het A2DP-profiel ondersteunt zoals een tablet of laptop. Dat de hoes dienst doet als bescherming en staander wist je ondertussen al wel. Toch heeft de hoes ook nog een derde functie die we tot nu toe niet besproken hebben. Als de hoes opengeklapt is, schakelt het toestel meteen in. Als je het deksel sluit terwijl er audio wordt afgespeeld, schakelt de luidspreker zichzelf uit.
We verbonden onze Samsung Galaxy SII met de SoundLink Wireless Mobile speaker. Het pairen (koppelen) via Bluetooth verliep erg vlot tijdens onze test. Wanneer de luidspreker aanstaat, moet je de Bluetooth-toets drie seconden ingedrukt houden om de luidspreker detecteerbaar te maken. Vervolgens moet je op het Bluetooth-apparaat zoeken naar ‘Bose SoundLink’ en ermee verbinden. Als het apparaat om een code vraagt, voer je ‘0000’ in en klaar is kees! Het SoundLink-geheugen kan maximaal zes gekoppelde apparaten bevatten, zodat je niet steeds opnieuw je apparaat moet “paren”. De luidspreker werkt in de meeste gevallen binnen een straal van tien meter van het gekoppelde Bluetooth-apparaat. Uiteraard is dat geen exacte wetenschap, want muren en bouwmaterialen kunnen de ontvangst (sterk) beïnvloeden.

1
2
3
4
5
Vorig artikelVioolspeler laat zich niet afleiden door rinkelende Nokia-gsm
Volgend artikelWaarom hinkt support altijd achterop?

3 REACTIES

  1. Maar niet iedereen is even verbaasd van alles… dus wat voor jouw verbazingwekkend is, is voor mij misschien maar een “piefertje” (of net andersom 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.