Bose mobiele luidspreker met geïntegreerde hoes klinkt luid en duidelijk

3
81

Het afgeronde design van de vorige versie heeft plaats gemaakt voor een zeer strak, tijdloos design. Wanneer de donkerbruine, lederen hoes dichtgeklapt is, vormt deze een goede bescherming voor de speakergrill en krijgt het geheel een duurdere uitstraling. Jammer dat deze hoes geen bescherming biedt voor de mooie zijkanten waarvan de randen zijn uitgevoerd in glanzend “automotive” chroom.

Wanneer je de hoes openklapt, doet deze dienst als staander

Wanneer je de hoes openklapt, doet deze dienst als staander (© ; licentie: )

Wanneer je de hoes openklapt, doet deze dienst als staander. Twee vliegen in één klap dus! De voorzijde van het toestel, inclusief de speakergrill, is uitgevoerd in zilvergrijs. Net onder de speakergrill werd het Bose-logo ingewerkt. Boven de speakergrill zijn in de glanzende rand vier statusindicators te zien (AUX, Bluetooth, batterij en mute). De bedieningsknoppen vinden we op de bovenzijde van het toestel. Naast de aan/uit-toets zien we ook toetsen waarmee je de externe ingang of de Bluetooth-functie kan activeren. Verder zijn ook een mute-toets en twee volumetoetsen voorzien. De achterzijde biedt plaats aan de AUX-ingang en de voedingsaansluiting. De service-aansluiting wordt gebruikt voor het uitvoeren van software-updates. De luidspreker is zeer draagbaar en meet ongeveer 13 x 24,4 x 4,8 cm. De draadloze speaker weegt bovendien slechts 1,3 kg.

1
2
3
4
5
Vorig artikelVioolspeler laat zich niet afleiden door rinkelende Nokia-gsm
Volgend artikelWaarom hinkt support altijd achterop?

3 REACTIES

  1. Maar niet iedereen is even verbaasd van alles… dus wat voor jouw verbazingwekkend is, is voor mij misschien maar een “piefertje” (of net andersom 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.