Superslanke Android smartphone van Chinese makelij

0
27
Het Chinese technologiebedrijf Huawei kondigt de Ascend P6 aan, een smartphone met het Android besturingssysteem die slechts 6,18 mm dik is.

Met een dikte van net iets meer dan 6 mm is de nieuwe Huawei Ascend P6 smartphone volgens de fabrikant momenteel de dunste smartphone in de wereld. Het toestel meet 132,65 x 65,50 x 6,18 mm en weegt 120 gram.

Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6 (© ; licentie: )

De Huawei Ascend P6 is uitgerust met een 1,5 GHz quad-core processor en 2 GB RAM en draait op het Android 4.2.2 besturingssysteem met Huawei’s Emotion UI gebruikersinterface. De smartphone heeft een 4,7-inch HD in-cell LCD-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. De ‘MagicTouch’-technologie zorgt voor een betere schermresponsiviteit. Je kan het ook bedienen als je handschoenen draagt.

De Ascend P6 ondersteunt 3G, Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS en Glonass. De smartphone heeft op de voorzijde een 5 megapixel camera met automatische gezichtsverbetering. De 8 megapixel camera op de achterzijde biedt een 4 cm macrofunctie en kan video opnemen en afspelen in Full HD 1080p. Deze camera biedt een auto scene recognition-functie die de foto optimaliseert bij opnames in verschillende situaties.

Het stroomverbruik van de 2000 mAh batterij wordt geoptimaliseerd dankzij Huawei’s Automated Discontinuous Reception (ADRX) en Quick Power Control (QPC) technologie. Hierdoor zou de prestatie van de batterij toenemen met meer dan 30 percent vergeleken met vergelijkbare smartphonebatterijen.

Prijs en beschikbaarheid
De Huawei Ascend P6 Android smartphone zal verkrijgbaar zijn in zwart, wit en roze vanaf juli 2013 voor een adviesprijs van € 449.

Foto van Huawei
Website: Huawei
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSharp verdeelt grootste LED-tv ter wereld ook in België
Volgend artikel8-inch instapmodel Android tablet met ondersteuning voor 3G
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.