Angry Birds nu ook in Star Wars-versie

0
24
Rovio, maker van het populaire game Angry Birds, lanceert op 8 november 2012 een versie met personages uit de al even populaire Star Wars-films. Een korte video geeft al een voorsmaakje.

Rovio zette als teaser een video online om een idee te geven hoe het spel Angry Birds Star Wars er zal uitzien. Onder meer Luke Skywalker krijg je in actie te zien terwijl hij met zijn lichtsabel de varkens te lijf gaat, terwijl Princess Leia een AT-AT bestookt met een laserkanon. Uiteraard spelen de varkens de rol van het duivelse Galactic Empire.

Angry Birds Star Wars

Angry Birds Star Wars (© ; licentie: )

Angry Birds Star Wars zal op 8 november 2012 uitgebracht worden voor iOS, Android, Windows Phone, Windows 8 en Mac.

Er is ook nieuws over Star Wars: Lucasfilm, de productiemaatschappij van George Lucas, maker van de Star Wars-films, is verkocht aan Disney. De multinational is van plan de komende jaren nieuwe Star Wars-films uit te brengen. De eerstvolgende film en de zevende in de reeks wordt verwacht in 2015. De laatste Star Wars-film, Episode III: Revenge of the Sith, werd in 2005 uitgebracht.

Keilaranta 17 Espoo 02150 Finland Telefoon werk: +358 207 888 300 Website: Rovio website
Categorieën: Games & Multimedia, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelWindows 8 gebruiken vanaf een USB-geheugenstaafje
Volgend artikelLichte, platte en snelle Ultrabook van Toshiba
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.