OCR programma Nuance is gebruiksvriendelijker, krachtig maar relatief duur

1
410

Iets te veel gewist!
Op onze testcomputer stond al geruime tijd nog een ander programma van Nuance: PDF Converter 5. Eén van de onderdelen hiervan is PDF Create 5. Nu is het wel logisch dat PDF Create 5 gedeïnstalleerd wordt vooraleer PDF Create 7 als onderdeel van OmniPage 18 geïnstalleerd wordt, maar achteraf bleek de volledige PDF Converter 5 verdwenen te zijn! Dat is toch niet bepaald netjes.

De scanner-wizard is nu ook in het Nederlands…

De scanner-wizard is nu ook in het Nederlands… (© ; licentie: )

Scanner
Vooraleer je aan de slag kunt met je scanner, dien je die wel eerst aan te melden bij je programma OmniPage. Dat hoeft niet per se tijdens de installatie, maar wel vooraleer je het programma voor het eerst gebruikt. Daarvoor heeft Nuance de “Nuance-wizard scannerinstellingen” voorzien. In de review van versie 17 op deze website kon je lezen dat die toen in het Engels was, maar de wizard in de huidige versie is keurig in het Nederlands. Goed zo!

...maar de wizard voor de cloud connections is voorlopig nog in het Engels

…maar de wizard voor de cloud connections is voorlopig nog in het Engels (© ; licentie: )

Cloud Connector
Je geduld om aan de slag te gaan wordt nog even op proef gesteld. Eén van de nieuwigheden van OmniPage 18 is namelijk de Nuance Cloud-connector. Hiermee is het mogelijk een aantal cloud-services, zoals Windows Live SkyDrive of Google Documenten, rechtstreeks te benaderen vanuit OmniPage.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Vorig artikelDraadloze router met Powerline technologie van D-Link
Volgend artikelStreetView meets Toy Story
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

1 REACTIE

  1. Omnipage is een prima product. Helaas is het betalen minder evident, zo je niet beschikt over een Visa of Mastercard.

    Met het veranderen van bank heb ik die kredietkaart links laten liggen – de banken hebben al voldoende ravage gemaakt! – en toen Omnipage kwam met een upgrade wou ik betalen via de Maestro-functie. Overigens zo geafficheerd op de website.
    Dat ging dus niet.

    Goed, dan maar geen upgrade. Zo een firma en dan niet kunnen betalen? Niet met mij. Punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.