OCR programma Nuance is gebruiksvriendelijker, krachtig maar relatief duur

1
410

Het spreekt voor zich dat je dan wel moet opgeven op welke accounts (met paswoord) die cloud-mappen te vinden zijn. Wij probeerden het met succes met SkyDrive en Google Docs. Zonder enig probleem kan je bijvoorbeeld bronmateriaal (foto’s, PDF bestanden…) ophalen in SkyDrive, ze converteren met de OCR van OmniPage 18 en het resultaat opslaan in een Google Docs map. Dit deel van de installatie is evenwel in het Engels.

Hoezo, “The trial period has expired”?

Hoezo, “The trial period has expired”? (© ; licentie: )

Gladinet
Hoewel Nuance het fier de “Nuance Cloud Connector” noemt, blijkt het hier over een product van Gladinet te gaan. Dat kom je al na een paar dagen te weten wanneer je enkele foutmeldingen krijgt met “The trial period has expired” en “Professional License is Required”. De hyperlinks op deze foutmeldingen leiden je dan naar de website van Gladinet waar ze je een licentie proberen te verkopen.
Wees gerust: dat is voor niets nodig. Zonder licentie blijft de Cloud Connector ook werken, alleen functioneert de automatische synchronisatie tussen de bestanden op jouw pc(‘s) en deze in de cloud niet meer. Maar weer moeten we opmerken: “dat is niet netjes”!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Vorig artikelDraadloze router met Powerline technologie van D-Link
Volgend artikelStreetView meets Toy Story
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

1 REACTIE

  1. Omnipage is een prima product. Helaas is het betalen minder evident, zo je niet beschikt over een Visa of Mastercard.

    Met het veranderen van bank heb ik die kredietkaart links laten liggen – de banken hebben al voldoende ravage gemaakt! – en toen Omnipage kwam met een upgrade wou ik betalen via de Maestro-functie. Overigens zo geafficheerd op de website.
    Dat ging dus niet.

    Goed, dan maar geen upgrade. Zo een firma en dan niet kunnen betalen? Niet met mij. Punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.