OCR programma Nuance is gebruiksvriendelijker, krachtig maar relatief duur

1
410

Opletten geblazen!
De Nuance Cloud Connector blijkt een autonoom leven te leiden. Wanneer we de betrokken computer opstarten vraagt die geen wachtwoord – dat hebben we zelf zo gekozen. Maar in de Windows Verkenner zien we nu een nieuwe “N-schijf” met daarin twee mappen: “Google Docs DiskIdee” en “Windows Live SkyDrive DiskIdee”. In deze mappen zitten documenten, foto’s, mp3’s enzovoort die we daar voor testdoeleinden hebben ingezet. Deze bestanden zijn volledig toegankelijk, zonder dat we ook maar enig wachtwoord ingetikt hebben en zonder dat OmniPage 18 gestart wordt.

In de N-schijf zien we voortaan zonder meer onze documenten in de cloud

In de N-schijf zien we voortaan zonder meer onze documenten in de cloud (© ; licentie: )

Uiteraard is het wel gemakkelijk: onze cloud-bestanden zijn nu even vlot toegankelijk vanuit gelijk welk programma alsof ze op een USB-stick staan. Maar is dat allemaal wel de bedoeling? Zou elke koper van OmniPage 18 wel ten volle beseffen welke ingrijpende wijziging dat programma op gebied van beveiliging van zijn computerbestanden met zich meebrengt?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Vorig artikelDraadloze router met Powerline technologie van D-Link
Volgend artikelStreetView meets Toy Story
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

1 REACTIE

  1. Omnipage is een prima product. Helaas is het betalen minder evident, zo je niet beschikt over een Visa of Mastercard.

    Met het veranderen van bank heb ik die kredietkaart links laten liggen – de banken hebben al voldoende ravage gemaakt! – en toen Omnipage kwam met een upgrade wou ik betalen via de Maestro-functie. Overigens zo geafficheerd op de website.
    Dat ging dus niet.

    Goed, dan maar geen upgrade. Zo een firma en dan niet kunnen betalen? Niet met mij. Punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.