Business-class smartphone met Symbian Anna

0
199

Beschikbaarheid
De Nokia E6 is verkrijgbaar sinds begin juli voor 429 euro. Deze prijs is naar onze mening iets te hoog. Er zijn in deze prijsklasse namelijk heel wat toestellen beschikbaar met het flexibele Android, zoals bijvoorbeeld de eerder besproken Sony Ericsson Xperia arc. We vonden op het internet de Nokia E6 azerty voor 379 euro, inclusief BTW. Deze prijs lijkt ons aanvaardbaar voor dit toestel. Het toestel is verkrijgbaar in qwerty- en azerty-uitvoering.

Al bij al werkt de combinatie van het fysieke toetsenbord en het touchscreen zeer vlot, ondanks het kleine schermformaat

Al bij al werkt de combinatie van het fysieke toetsenbord en het touchscreen zeer vlot, ondanks het kleine schermformaat (© ; licentie: )

Conclusie
De Nokia E6 is een zeer degelijke smartphone die gebruikmaakt van het vernieuwde Symbian Anna besturingssysteem. Helaas kan Symbian Anna de concurrentie nog steeds niet aan met iOS of Android. Jammer, want het toestel zelf is van zeer goede kwaliteit. Dat geldt ook voor het capacitieve touchscreen. Je kan met de Nokia E6 ook zeer fraaie foto’s en filmpjes maken, gratis navigeren dankzij de Ovi-maps en de zakelijke gebruiker kan eenvoudig zijn bedrijvigheid verder zetten als hij/zij op verplaatsing is. Het grootste probleem volgens ons lijkt de prijssetting. Wanneer we rekening houden met de straatprijs van 379 euro kunnen we dit toestel toch aanbevelen.

(70/100)

Adviesprijs
€ 429
Foto van Nokia
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
Vorig artikelCompact Sonos systeem voor draadloos muziek streamen
Volgend artikelCyber-shot camera’s met artistieke Picture Effect-modus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.