Cyber-shot camera’s met artistieke Picture Effect-modus

0
27
Sony Cyber-shot DSC-TX55 en DSC-WX30

Sony Cyber-shot DSC-TX55 en DSC-WX30 (© ; licentie: )

Sony kondigt twee camera’s aan in de Cyber-shot reeks. Beide camera’s kunnen Full HD-video’s opnemen en beschikken over de nieuwe Picture Effect-modus die zeven artistieke opties biedt.

De nieuwe Cyber-shot TX55 en WX30 zijn beide uitgerust met een 16,2 megapixel Exmor R CMOS-sensor. Ze hebben ook de nieuwe ‘By Pixel Super Resolution’-technologie die het 5x zoombereik zonder kwaliteitsverlies uitbreidt tot 10x. De Cyber-shot TX55 is een erg dunne camera en meet 92,9 x 54,4 x 13,2 mm. Hij heeft een 3,3-inch (8,3 cm) Xtra Fine OLED-aanraakscherm. De TX55 is ook de eerste Cyber-shot camera die is uitgerust met een sleuf die geschikt is voor Memory Stick Micro (M2) en MicroSD/SDHC geheugenkaartjes. De Cyber-shot WX30 meet 92,2 x 51,9 x 19,1 mm en heeft een 3-inch (7,5 cm) Xtra Fine LCD-aanraakscherm.
De nieuwe Cyber-shot camera’s bieden ook Intelligent Sweep Panorama met een HR (High Resolution)-modus waarmee je panoramafoto’s in 42,9 megapixels vastlegt. Ook 3D-opnamen maken behoort tot de mogelijkheden. De TX55 en WX30 zijn ook de eerste Cyber-shot-modellen met de nieuwe Picture Effect-modus met zeven opties: HDR Painting, Rich-tone Monochrome, Miniature, Toy Camera, Partial Colour, Pop Colour en Soft High-key.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Cyber-shot DSC-WX30 heeft een adviesprijs van € 250 en is vanaf midden augustus 2011 beschikbaar in in zwart, zilver of Paars. De Sony Cyber-shot DSC-TX55 heeft een adviesprijs van € 380 en is vanaf midden september 2011 beschikbaar in zwart, zilver, rood of paars.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBusiness-class smartphone met Symbian Anna
Volgend artikelSchokbestendige USB 3.0 externe harde schijf
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.