Xperia arc smartphone houdt boog strak gespannen

2
73

Wanneer we naar de foto’s en video’s kijken die we maakten met de Xperia arc kunnen we besluiten dat de beeldkwaliteit van de camera zeer goed is. Wanneer we de foto’s bekijken op werkelijke grootte zien we weliswaar een beetje onscherpte, maar bij foto’s die we buiten namen, blijft dit aanvaardbaar. De kleuren zijn levensecht en de foto’s zijn dan ook meer dan geschikt voor een afdruk op 10 x 15.

Op ware grootte zien we weliswaar een beetje onscherpte, maar dit blijft aanvaardbaar (klik op de foto om ze te openen op ware grootte)

Op ware grootte zien we weliswaar een beetje onscherpte, maar dit blijft aanvaardbaar (klik op de foto om ze te openen op ware grootte) (© ; licentie: )

Zoals bij (bijna) alle smartphones zijn foto’s die binnen werden genomen van mindere kwaliteit. Toch verrast de Xperia arc ons ook hier weer in positieve zin. De foto’s zijn iets minder scherp dan de buitenopnames en vertonen zoals verwacht ruis, maar ook hier blijft het in de meeste gevallen aanvaardbaar. De fotokwaliteit is dus veel beter dan die van de onlangs besproken HTC Desire HD! Ik durf zelfs stellen dat de Xperia arc over de beste camera beschikt van alle smartphones die ik reeds getest heb. Ook de kwaliteit van de video-opnames is erg goed voor een smartphone. Doch moeten we ook hier vermelden dat het nog geen volwaardig alternatief is voor een conventionele, digitale camera.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDraagbare Blu-ray-speler van Sony
Volgend artikelDuo Full HD camcorders van Toshiba

2 REACTIES

  1. De SE Xperia Arc en ook de voorganger (Xpezria X10)hebben een full GPS ontvanger, maar ook met aGPS ondersteuning die gebruikt wordt indien er geen sat ontvangst mogelijk is, bijvoorbeeld in tunnels of grote steden.

  2. Spijtig dat het een aGps is dus moet je steeds een netwerk verbinding hebben om te navigeren, kostelijk zaakje !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.